Empremtes

Empremtes és un recull de reflexions fetes per qualsevol entusiasta de la vida i artesà del seu propi creixement. Si vols deixar la teva empremta, escriu un comentari o envia'm un correu amb les teves paraules, vídeo o imatge, a cmarrade@xtec.cat i les penjaré aquí.

Treballem plegats perquè les persones tornem a mirar més les estrelles i menys la televisió. Moltes gràcies!

"Estem passant per un moment de crisi, de dificultats, de malestar,... i què fer davant aquestes adversitats? Tanquem-nos a casa? Cobrim-nos el rostre amb els llençols? Amaguem-nos de la llum del Sol? No! Aferrem-nos al no parar de la vida! Si vols... POTS!" (2012, Carla Badia).

"Obra els teus ulls, mira dins. Estàs satisfet amb la vida que estàs vivint? Només un mateix pot alliberar la seva ment de l’esclavitud. Cada home ha de tenir dret a escollir el seu destí. No et preocupis per una cosa, concentra’t en que les coses petites surtin bé. No es pot viure d'aquesta forma negativa... simplement canvia el teu dia vivint en positiu" Don´t worry, be happy!!! (Bob Marley)

"Els somnis es fan realitat quan tenim la convicció interna per a guiar-nos, la passió per a emocionar-nos i la disciplina per a executar les accions precises" (Takumi)

"Quan desitges una cosa amb tota la teva ànima el destí confabula a favor teu per ajudar-te" (Paulo Coelho)

No menyspreem els nostres somnis, les nostres il·lusions i els nostres desitjos; aferrem-nos a ells, sortim de casa, arrenquem el vol i fem-los realitat! (Carla Badia)

CONVERTIM LES ADVERSITATS QUE ENS OFEREIX LA VIDA EN OPORTUNITATS! "Que la vida regala una bicicleta a qui pedala, la la la!" (Txarango)

"Siguis resistent com la canya de bambú, però deixa també que la flexibilitat de la teva tija es doblegui amb el vent" (Carla Badia)

"No t'aixequis al matí esperant que sigui un bon dia, aixeca't sabent que depèn de tu fer que sigui un bon dia" (Victor Kuppers)

"No deixis de caminar"

"Un viatge de deu mil quilòmetres comença per un simple pas" (Proverbi xinès)El cim és alt, prova a obrir les ales; 
alça el vol i creu en qui ets tu, 
i en la teva intuïció. 

Prem el puny i posa la directa, 
a dins teu hi ha la resposta. Lluita, lluita amb força!

Us desitjo el millor en el vostre camí personal de recerca i creixement!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada